mandala fömenu
mandala
mandala
mandala
mandala
mandala
mandala
Mandala menu2
Mandala menu2
Mandala menu2
Mandala menu2
Mandala menu2
Mandala menu2

A KÉP HELYE és az ÉGTÁJAK

mandala

Az alkotás, vagy kép helye:
Az elkészült alkotást több módon is lehelyezhetjük.
Természetesen csak akkor, ha nem buddhista mandala készült, mert azt az elkészülés pillanatában megsemmisítik. J
Fontos, hogy figyeljünk az alkotás méretére, a mögöttes, kifejezni vágyott tartalomra, és arra, hogy az mennyire harmonizál az adott SZEMÉLLYEL és HELYSÉGGEL.

Mivel a mandala maga egy KAPU, egy olyan tér, mely kiemelt erővel rendelkezik, ezért javasolt kicsit várni a végleges felhelyezéssel. Érdemes például az ágy feletti kép végleges elhelyezése előtt ellenőrizni, hogy mennyire tudunk nyugodtan aludni és energiánkban nem következike be valami általunk kevésbé vágyott változás. Ez esetben keressünk egy távolabbi pontot a lakásban, ez megoldja a helyzetet. Lehetséges, hogy a későbbiekben ez a helyzet változik, így érdemes alkalmanként ellenőrizni ennek állapotát.

 

ÉGTÁJAK
Az égtájak szerinti elrendezésnél tisztáznunk kell, hogy mely rendszer az, melyben hiszünk. A magyar rendszer szerint az égtájak szerinti is elhelyezhetjük a tulipános díszítésű tárgyakat otthonunkban a szerint, hogy mit szeretnénk erősíteni ezzel a szimbólummal. Figyeljünk arra, hogy a fenti leírásnak megfelelően díszítsünk.
Kelet - Ide tegyük, ha szeretnénk megújulni nőiességünkben. Ha még nem találtuk meg életünk párját, vagy éppen az udvarlás fázisában vagyunk. Azoknak a Hölgyeknek is erre a részre ajánlott tájolni, akik gyermeket szeretnének.
Dél - Ha már házasságban élünk és családanyaként kell helytállnunk. Párkapcsolatunkat ,szexuális életünket is erősítheti ez a szimbólum.
Nyugat - A női összetartó erőt serkenthetjük, ha életterünk nyugati részére helyezzük el a szimbólumot.
Észak - A visszavonulás, a befelé fordulás, a megpihenés energiáját adja. Ha egy kis magányra vágyunk.
Középre - Család és az EGÉSZség területe, ahol a szívből futó tulipán erősíti a szeretetet, harmóniát a családtagok között. A vázában lévő tulipán szimbólumához kapcsolódik a víz, ami minden élet alapja, forrása.

A szimbólumokkal való gyógyítás, energetizálás akkor a leghatásosabb, ha magunk rajzoljuk, festjük, hímezzük meg a gyógyító jelképeket és ez által saját lelkünk pozitív kívánságait vetítjük bele. Higgyük el, a befektetett energia megtérül.

 

Ha szeretnéd követni az oldal eseményeit:
IRATKOZZ FEL! >>>

További kapcsolódó tartalmak

Mandala mantra >>>
Mi a mandala? >>>
Blog gyűjtemény >>>


Rólunk    Kapcsolat    Jognyílatkozat    Adatvédelem    Extra infó    Regisztráció      Belépés      Kilépés