mandala fömenu
mandala
mandala
mandala
mandala
mandala
mandala
Mandala menu2
Mandala menu2
Mandala menu2
Mandala menu2
Mandala menu2
Mandala menu2

HARMÓNIÁT KERESEK

Változtatnál az életeden? / Csendet, Nyugalmat keresel? / Szeretetet, szerelmet keresel? / Kibillent állapotban, stresszHelyzetben vagy? / Nem tudod mi bajod, csak érzed a testi feszültséget?

A harmónia ott található minden mozdulatban, minden színben, és minden formában. A harmónia a pillanat felfedezése. Az, amikor nem is veszem észre, de magam vagyok. Az, aki mindig is voltam, és leszek is. Hallhatatlan.

Ha harmóniát keresel, akkor egyszerűen azt kell észre-venned(!), hogy a fókuszod arra irányul, hogy mit vesztettél el, hogy mi az, ami nincs meg. Egy FÉLelem alapú spirálba kerültél.

Mivel keresed a harmóniát, ezért a helyzetedet ismered és tudod, hogy mit kell tenned.
Talán megteszed, talán nem.

A lényeg és fókuszod maradjon ott, hogy TUDOD TENNED KELL. Legyél hát AKTÍV! Keress harmóniát, engedd meg magadnak a kibillenést, és készíts közben mandalát.

KÉSZÍTS MANDALÁT MOST!

mandala

Fogd a fehér papírt és készíts mandalát!
Annyit kérek tőled, hogy a mandala valódi kör alak legyen most. Azt kérem tőled, hogy ha szirmokat számlálunk benne, akkor az 12 legyen. Ha bármi más rendszerrel dolgozol, akkor is a 12es szám jelenjen meg. Illetve a ZÖLD szín része legyen az alkotásnak!

H ez megvan, akkor tedd meg, hogy egymás után többször, kétszer-háromszor készítesz ilyen mandalát. Tölts el vele legalább egy-egy órát, minimum.

 

JóEGÉSZség’

További kapcsolódó tartalmak

Mandala mantra >>>
Mi a mandala? >>>
Blog gyűjtemény >>>
Kiállítások >>>
Egyéni mandala készítés >>>


Rólunk    Kapcsolat    Jognyílatkozat    Adatvédelem    Extra infó    Regisztráció      Belépés      Kilépés